Her er programlederne for Eurovision 2020!

Fra venstre Chantal Janzen, Edsilia Rombley og Jan Smit skulle ledet Eurovision 2020. Foto: NPO / AVROTROS / NOS

Chantal Janzen, Edisilia Rombley og Jan Smit er trioen som skal lose hele Europa igjennom de tre direktesendingene fra Rotterdam i mai neste år.

Nyheten ble sluppet nå i ettermiddag av arrangøren AvroTros, som er ansvarlige for neste års Eurovision.

Edsilia Rombley er sanger, skuespiller og har deltatt to ganger i Eurovision for Nederland. Første gang i 1998, da hun tok landet til en fjerdeplass i Birmingham med låten Hemel En Aarde, og for andre gang i 2007 i Helsinki. Hennes siste deltagelse i 2007 ble ikke like vellykket, og hun strandet i semifinalen.

Chantal Janzen er musikalskuespiller, modell og en veldig kjent programleder i Nederland. Hun har ledet flere seersuksesser som Holland Got Talent og The Voice Holland. Hun har vunnet prisen for beste programleder hele fem ganger.

Jan Smit blir neste års mannlige innslag blant programlederne. Han er Nederlands Eurovisionkommentator, en populær sanger og medlem av bandet De Toppers, som representerte Nederland i Eurovision i 2009.

Dermed vet vi trioen som skal lede oss igjennom tre live sendinger fra Nederland 12, 14 og 16 mai 2020.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien