Førjulskonsert med Eurovision-vinneren

Det var duket for en flott kveld da årets Eurovision-vinner Duncan Laurence inntok Ingensteds i Oslo søndag kveld.

Som siste stopp på sin første europeiske turne holdt Duncan Laurence og bandet hans en fortryllende konsert på klubbscenen Ingensteds i hovedstaden denne adventskvelden. Laurence kommenterte selv at dette var den minste scenen han hadde besøkt på denne turneen, men han likte den intime settingen. Han åpnet med en av sine egenkomponerte låter «Kings» , før han hilste på publikum og imponerte med et par norske gloser.

Duncan Laurence fremførte selvfølgelig sin kjente og kjære vinnersang «Arcade», og sin nyeste singel «Love Don’t Hate It». I tillegg til disse fremførte han mange av sine tidlige singler, fra den tiden før han slo gjennom som artist. Dette var sanger de fleste ikke hadde hørt før, men han klarte likevel å trollbinde publikum med hans egenkomponerte og vakre låter som «Ice Age» og «My Memory Hates Me». Han introduserte også hver enkelt sang med å fortelle historien bak sangen, som ofte var inspiriert av både oppturer og nedturer i hans eget liv.

I nederlandske aviser i går gjorde de også nummer at Duncan ikke kunne være med på gårdagens Eurovision-konsert «Het grote songfestival» i Ziggo Dome i Amsterdam, hvor blant annet våre egne Keiino opptrådte. Dette grunnet at han valgte å holde konsert i Oslo.

Duncan Laurence holdt altså en utrolig vakker konsert, og vi håper at vi ser han tilbake i Norge i nærmeste fremtid. Under kan du se bilder og video fra konserten.

Foto: Christer Høiland
Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien