Finalefeltet i Australia er klart

I går ble de fire siste artistene som skal delta i neste års utgave av Australia Decides, offentliggjort.

De nye navnene er Diana Rouvas, Jack Vidgen, Jordan-Ravi og Jaguar Jonze – hvorav tre av dem er kjent fra talentshow på tv.

Diana Rouvas er av gresk opprinnelse, og vant årets utgave av The Voice Australia. Hun har tidligere vært korist for en av Australias mest kjente artister, Tina Arena. Dianas låt har fått tittelen «Can We Make Heaven». Nedenfor kan du se en av hennes finaleopptredener i The Voice.

22 år gamle Jack Vidgen vant Australia’s Got Talent allerede som 14-åring, og hadde en suksessfylt karriere inntil han tok en pause fra rampelyset. Tidligere i år kom han tilbake som deltaker i The Voice, hvor han endte i semifinalen. Jacks låt «I Am King I Am Queen» ble nettopp offentliggjort – hør den nedenfor.

19-åringen Jordan-Ravi fikk oppmerksomhet verden over etter sin deltakelse i årets utgave av America’s Got Talent. Låten han skal synge heter «Pushing Stars». Dette blir imidlertid hans debut på australsk tv.

Jaguar Jonze er en hyppig spilt artist på den australske radiostasjonen Triple J. I slutten av november slapp hun låten «Kill Me With Your Love», med en tilhørende video som nok må være litt inspirert av den amerikanske stjerneregissøren Quentin Tarantino. Hennes låt har fått tittelen «Rabbit Hole».

De øvrige artistene som deltar i Australia Decides 2020 er:

  • Casey Donovan
  • Vanessa Amarosi
  • Mitch Tambo
  • iOTA
  • Montaigne
  • Didirri

Eurovision – Australia Decides går av stabelen 7. og 8. februar.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien