Avlyst: MGP-buss

Det er med stor sorg at MGP-bussen til Trondheim avlyses. Med for få interesserte og lavt engasjement i gruppen laget for formålet så ble det innsett av undertegnede at bussen ikke ville bli et reelt alternativ.

Dette er utdraget fra gruppen:

Hei alle sammen!

Det er med stor sorg/skuffelse, at jeg ser at en Grand Prix buss ikke lar seg gjennomføre likevel. Vi er for få til å kunne få en lav stykkpris per person, spesielt nå som den islandske gjengen må melde pass, grunnet kanselleringer og nye flytider. En pris på buss vil da fort bli en god del over prisen for andre alternativer, og det er ikke ønskelig å gi dere en utgift på flere lapper hver for en slik tur. Andre alternativer fylles opp ganske fort, og prisene stiger der etter. Det er bedre å avlyse en buss nå, mens prisen for alternativ transport med tog eller fly fremdeles er «innafor» for folk flest.

Jeg vil heller at vi sammen skal se på reisemulighetene vi har, og de som kan, og vil kan reise sammen på samme flyvning eller tog dersom dette er ønskelig. Alltid koselig å reise med noen!

Jeg beklager veldig! Bussen har vært mitt største ønske, og jeg vet flere av dere hadde sett på det som en stor glede å få reist med en MGP buss. En egen buss har klart flere fordeler ved seg, som ville ganget oss alle.

Per nå ville prisen fort blitt over to og et halvt tusen per person, kanskje enda mer enn det. Det er hverken ønskelig/lønnsomt eller forsvarlig å legge en slik kostnad ut på oss alle. Er allerede mye penger i spill for en slik tur.

Eneste måtte om noen hadde minibusslappen, så kunne vi leid en minibuss å kjørt den opp, men det er lite trolig alternativ.

Igjen så beklager jeg, og håper vi alle kan dele våre reiseruter og samles der vi kan! 

Vi i escNorge håper et alternativ kan settes opp ved en senere anledning dersom finalen en annen gang også vil finne sted utenfor Oslo.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien