Artistslipp til delfinale 2 i morgen: Rockestemme og kjendis på ny arena.

Møt artistene i delfinale 2 i morgen klokka 08.00 hos oss i escNorge. Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no. Redigering: Mandy Pettersen / escNorge.no

Fire nye artister og fire nye låter slippes i morgen til semfinale 2. Dette er hva du kan vente deg!

I morgen klokka 08.00 kan du gå inn på Facebooksiden til escNorge. Der vil du kunne se en direktesending der vi får møte alle de fire artistene som skal konkurrere i andre delfinale kommende lørdag.

I dag kunne vi i escNorge fortelle at den den ene av disse artistene er Anna Jæger. En artist som musikalsk beskriver som en rockestemme innen for elektronisk indierock. Hun deltok i The Voice i 2017, og er oppvokst i USA og Canada. Men har et godt og troverdig navn i musikkscenen i Oslo.

I tillegg forventer vi oss å få møte en norsk kjendis, som for de fleste ikke er kjent for å synge, men helt andre ting. Og som nå altså skal forsøke seg på en ny arena.

Den tredje artisten tror vi er en artist som virkelig kan synge, og med en fantastisk utsråling. En artist som har utdannelse i sang fra utlandet.

Så ryktes det at den fjerde artisten er et band. Det har blitt snakket om Wig Wam.

I tillegg sies det at det blir en større bredde i musikalsk uttrykk denne gangen, sammenlignet med første semi.

Den direktekvalfiserte låta og artisten som skal få vise seg fram på lørdag er Didrik og Emil Solli Tangen og låta «Out of air».

Men, alt dette får du vite om du blir med oss i escNorge på morgenmøte med artistene klokka 08.00 mandag morgen. Velkommen! Vi sees

Del:
Relaterte artikler