Rykter om hva vi kan vente oss fra Midt Norge

På lørdag er det Østlandet som har sin delfinale i MGP. Men uka etter er det Midt Norge sin tur. Låter og artister slippes i ulike medier på mandag. Vi i escNorge vet ikke mer enn dere. Men vi kan allerede nå spekulere litt i hva som kan være aktuelle navn.

NRK har hittil ikke vært veldig strikte på tilhørighet til landsdelen. Lisa Børud f.eks kunne kanskje like gjerne vær med fra Østlandet, siden hun har så sterk tilknytning til Hamar?

Så Midt Norge. Hva av artister kan være aktuelle? Vi kan se på noen navn som det svirrer litt rykter om i ulike nettfora, eller som av åpenbare grunner kan være aktuelle.

Dette er noen av navnene som er mest sannsynlige

  • Alexandru Gros Grinvoll fra Rennebu. Kjent fra gruppa Suite 16. Men nå soloartist. Det ville være midt i blinken med en deltakelse nå for å synliggjøre seg som soloartist for de mange fans Suite 16 hadde.
  • Sie Gubba. Sie Gubba har vist før at de ikke er fremmed for MGP, de deltok i 2011 med «Alt du vil ha». Og vi har ennå ikke hatt en slik type country-rock låt, og det ville være naturlig å ha med fra Midt Norge. Dette er et band fra Ålen i Gauldalen. Eller kanskje vil vokalisten Petter Øien forsøke seg solo? Han deltok sammen med countrylegenden Bobby Bare i 2012 også og kom til finalen med «Things change»
  • Malin Reitan er fra Trondheim, og deltok også i MGP i 2012 med «Crush» og gikk videre fra delfinalen i Larvik til finalen.
  • Christian Ingebrigtsen kan i denne sammenheng gå som trønder. Siden han er sønn av sin far Stein Ingebrigtsen. Hadde det ikke vært moro med en vakker far/sønn ballade med gitarer og nære følelser?

Men så kan vi jo ta med noen navn som kanskje ikke er så veldig sannsynlige, men som er mer en ønskeliste. Særlig om en innlemmer Møre og Romsdal i Midt Norge

  • Highasakite eller eventuelt Ingrid Helene Håvik som soloartist. Foreløpig har ikke NRK kommet opp med det skikkelig overraskende, kule navnet som imponerer folk. Den største stjerna sålangt er kanskje Tone Damli, men hun er jo heller ikke fremmed for NRK. Highasakite ville være et navn som ville vært et stor pluss for MGPs omdømme
  • Tellef Raabe er broren til den norske pop-stjerna Sigrid. Men som også har en habil egen musikkkarriere. Han var med i Urørt for noen år siden og lager mørk popmusikk med sin dype vokal. Han ville kle MGP godt, og MGP ville være en god arena for han til å gjøre seg mer synlig som artist.

På mandag får vi uansett fasiten. Følg med oss i escNorge på mandag morgen så får du vite alt om delfinalen fra Midt Norge.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien