MGP-vors i Trondheim

Har du planer om å ta turen til Trondheim for å oppleve MGP-festen? Da bør du lese videre!

Det faktum at den norske finalen er flyttet til Trondheim i år er ingen grunn til ikke å lage en skikkelig fest. Grand Prix-klubben i samarbeid med Comfort Hotel Park har følgende på gang for fans som reiser til, eller allerede bor i Trondheim.

Begge arrangement finner sted på Comfort Park Hotel – Prinsensgate 4A (som er cirka 500 meter unna Trondheim Spektrum)

Kvelden før kvelden

Fredag 14. februar fra kl. 18:00

Konferansier er Ole Christian Øen. Han har jobbet som produsent og programleder i NRK. Her har han vært programleder for MGP og ESC i NRK P1. Han er også teaterregissør og skuespiller. Ole Christian har invitert diverse MGP-artister fra svunne tid som han vil «børste støv av» og ta en prat med. Han vil også ha quiz med premier.

Kveldens underholdning er Christer Aannestad.
Han byr på et knippe norske Grand Prix-perler for oss. Han er opprinnelig fra Kolbotn utenfor Oslo, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Trondheim. Han vil dra noen kjente Grand Prix-perler for oss og sette oss i riktig stemning. Han er utdannet sanger og pedagog ved NTNU – Institutt for musikk, og ved Complete Vocal Institute i København. Han har en mastergrad i kunstfagdidaktikk og er dessuten snart ferdigutdannet Timanilærer ved Institutt for musikerhelse og bevegelse i Oslo.

For de av oss med uttalt behov for dans og bevegelse er det også håp. Det vil være DJ fra 18 til ut i de små timer, med masse deilig Eurovisjonsmusikk.

Som vanlig håper vi på et besøk fra årets MGP-finalister 🙂

Keiino har også releasekonsert denne kvelden. Les mer om deres arrangement her: https://www.facebook.com/events/456347481954533/

Den store dagen

Lørdag 15.februar fra kl .15:00

Vi varmer opp til finalen samme sted med noe godt i glasset. DJ spiller, hotellet stiller med stylister til de av oss som ønsker å ta seg godt ut på fjernsyn.

Kveldens artist er Matthias Maik Herold aka. dragdronningen Brittany Fierce. Hun kaller seg selveste dronningen av Trondheim. Hun er kjent fra flere opptredener både i Trondheim og utenbys. Dragshowet vil inneholde Grand Prix-låter og stråle av energi og begeistring. Så kle deg gjerne i all den glitter og glam du får tak i, og kom på et heidundrende Vorspiel.

Som en avslutning på Vorspielet går vi i samlet tropp til arenaen i fakkeltog (hvis vær, føre og politi tillater). Hotellet stiller med fakler.
PS! Hotellet opplyser at det vil bli muligheter for å legge fra seg ting og tang (som kan hentes etter behov etter MGP-finalen), skifte og ta seg en dusj for langveisfarende. Vi bare nevner det. Ekstraservice? Det er Comfort Hotel Park det!

Når finalen er over går vi ut fra at de av dere som har billetter til den offisielle etter-festen vil gå dit, så vi har ikke planlagt noe arrangement da.

Da er det i grunn bare å ta på seg party-humøret og dra en tur til Trondheim i februar da?

Begge arrangement er selvfølgelig gratis for alle!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien