Dette er artistene fra Midt-Norge

Foto: NRK

Nå kan vi endelig bekrefte de fire artistene fra Midt-Norge, som deltar i den tredje delfinalen i MGP 2020.

Sie Gubba – «Kjære du»

Foto: NRK

Sist Sie Gubba deltok i MGP var i 2011. Da kom gruppa på fjerdeplass i gullfinalen. Sie Gubba består av Magne Almås, Tommy Folstadli, Petter Øien, Tore Dalsaune, Morten Hølås og Reidulf Wormdal. I 2012 fikk Øien en tredjeplass i finalen sammen med Bobby Bare.

Gruppa har gitt ut 12 album, og har i år 25-årsjubileum. Deres store gjennombrudd kom med albumet Sie Gubba i 2006, der «Sånn e livet» lå på Norsktoppen i 20 uker.

Låten er skrevet av Petter Øien og Magne Almås.  

Alexandru – «Pink Jacket»

Foto: NRK

Sammen med Suite 16 kom Alexandru på tredjeplass i MGP 2016. Nå har han valgt å trekke seg ut av gruppa, og satse som soloartist. 19-åringen har allerede solgt til dobbel platina i Norge sammen med Suite 16, og opptrådt for millioner av TV-seere i Kina.

Låten er skrevet av Ruben Markussen. 

Thomas Løseth – «Vertigo»

Foto: NRK

The Voice 2017-vinneren Thomas er klar for å debutere i MGP. Han deltar sammen med Erika Norwich på vokal. Thomas er snart klar med sin første plate, og flere nye singler. Erika, som skal synge låta, har tidligere deltatt i Idol.

Låten er skrevet av Idar Sørensen.

Kristin Husøy – «Pray For Me»

Foto: NRK

Helt siden førsteklasse har Kristin spilt piano. Det gjør hun 30 minutter hver dag. 18-åringen har studert musikk hele livet, og gjør det fortsatt, men tok seg et friår hvor hun blant annet deltok i The Voice.

Låten er skrevet av Roel Rats og Kristin Husøy. Førstnevnte var også med og skrev «How About Mars» som røk ut på lørdag.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien