Marcus&Martinus + Agnete = sant?

Foto: Tommy Hansen / escnorge.no

Ryktene florerer etter kveldens delfinale. Allerede nå er det ganske sikkert at vi har noen navn som er klare for delfinalen fra Nord-Norge!

Vi som vanker en del i MGP-miljøet vet at MGP-general Stig Karlsen lenge har hatt lyst til å ha med tvillingene Marcus&Martinus i MGP, og nå ser det altså ut til at drømmen hans går i oppfyllelse. Slik vi tolker kildene våre virker det 98% sikkert at de skal delta i delfinalen for Nord-Norge.

Guttene kommer fra tettstedet Trofors i Nordland og sjarmerte alle da de vant MGP jr. i 2012 med To Dråper Vann. De har nå blitt 17 år gamle og i forrige måned fikk de en global platekontrakt med Universal Music.

Gjensyn med Agnete?

Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

Ikke lenge etter at lysene var slukket begynte ryktene å tikke inn om at Agnete er en av de fire artistene vi får se i delfinalen neste uke. Også dette er vi ca. 90% sikre på!

Jenta fra Nesseby vant både den norske og nordiske versjonen av MGP jr. i 2008 sammen med The BlackSheeps. Bandet deltok i MGP 2011 der de kom på en andreplass med låta Dance Tonight.

Agnete prøvde seg på egenhånd og vant MGP-finalen i 2016, og dermed fikk hun representere Norge i Eurovision Song Contest i Stockholm med låta Icebreaker.

I forrige uke valgte NRK å gå ut med artistene allerede på søndag, etter tre uker med lekkasjer fra land med tidligere tidssone, så kanskje vi får fasiten allerede i morgen? Eventuelt må vi vente tålmodig til mandags morgen.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien