Er dette bidragene fra Nord-Norge?

Foto: Mandy Pettersen / escNorge

Fire artister fra Nord-Norge har gitt ut ny låt ved midnatt. NRK har ikke bekreftet noe, men vi tror dette blir bidragene i den femte delfinalen.

Kevin Boine – «Stem på mæ»
Kevin er en samisk rapper fra Tana, som ble kjent gjennom Norske Talenter i 2015. Der nådde han helt til semifinalen. I 2018 var han en av to norske artister som klarte å selge til platina uten å ha platekontrakt. Kevin har hatt hits som «Drømmeland», «Drikkestopp», «Tinderdate» og «Finnmark». Sommeren 2019 ga han ut «Swipe Up» sammen med blogger Martine Lunde.

Jenny Jenssen – «Mr. Hello»
Dansebanddronninga Jenny Jensen fra Narvik skal delta i MGP for andre gang. Fra delfinale 3 gikk hun direkte videre til finalen i 2007, men nådde ikke helt til topps. Jenny er vokalist i gruppa Septimus, men har også gjort det stort som soloartist. Hun har solgt til både gull og platina i Norge.

Elin & The Woods – «We Are as One»
Elin Kåven og Robin Lynch dannet Elin & The Woods før finalen i MGP 2017, der de deltok med elektrojoiken «First Step in Faith (Oadjebasvuhtii)». Duoen, fra henholdsvis Hammerfest og Sandnessjøen, kom på tredjeplass i finalen. Robin står også bak «I Feed You My Love», som vant MGP 2013 og representerte Norge i Eurovision.

Resirkulert – «Ut i huttiheita (vis oss vei)»
Edit: Låten ble sluppet you Youtube i oktober, så denne er vi usikre på!
Resirkulert er et band bestående av Johan Edvard Gamst-Eriksen, Emil Karlsen, Joakim Åsmund Hansen, Knut Rye-Holmboe og Runar Hellesø. Bandet kommer fra Tromsø og Storfjord, og spiller gitarpop.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien