Jan Johansen erstatter Thorsten Flinck

Det melder Aftonbladet i dag.

I går kom det frem at Thorsten Flinck, som skulle ha deltatt i andre delfinale av Melodifestivalen kommende lørdag, hadde blitt disket. Årsaken skal ha vært at Flinck nå er midt inne i en pågående rettssak, noe som ikke er forenlig med å delta i Melodifestivalen.

Samtidig ble det opplyst om at SVT lette etter en artist som kunne erstatte ham, og denne har de nå funnet. Det er den tidligere Melodifestivalen-vinneren Jan Johansen som stepper inn og synger Flincks låt «Miraklernas tid». Låten er skrevet av Thomas G:son.

– Jeg er veldig takknemlig for at Jan Johansen takket ja på så kort varsel. Det er ikke hvem som helst som kan stille seg på scenen i Melodifestivalen foran tre millioner seere under disse omstendighetene, sier produsent Karin Gunnarsson. – Med en erfaren artist som Jan er konkurransen på lørdag sikret, og jeg er overbevist om at han kommer til å gjøre en fin versjon av «Miraklernas tid», legger hun til.

Johansen var også på scenen som pausebidrag under lørdagens sending. Da fremførte han sin udødelige låt «Se på mig» fra 1995 i duett med programleder Linnea Henriksson.

https://www.youtube.com/watch?v=QEPPtBCAJPI

Jan Johansen har deltatt i Melodifestivalen fire ganger tidligere. I 1995 vant han og fikk en tredjeplass internasjonalt med «Se på mig». Deretter stilte han både i 2001, 2002 og 2003, siste gang i duett med Pernilla Wahlgren.

https://www.youtube.com/watch?v=2Q1lcA-MfiE
Del:
Relaterte artikler