Raylee sin MGP-låt «Wild» er strømmet en million ganger

Raylee har på fire uker greid å bli strømmet en million ganger på Spotify. Foto: Mandy Pettersen / escNorge

Raylees låt «Wild» er så langt den av årets MGP-låter som har blitt strømmet flest ganger. Den har i kveld rundet en million strømminger på Spotify. Også andre låter har gode strømmetall, men Raylee er så langt i en særklasse når det gjelder antall strømminger på Spotify.

Låta «Wild» har da også kommet inn på Viral-listene til Spotify i Sverige og Finland.

Lørdag 15. februar er låta en av de ti som skal konkurrere om å representere Norge under Eurovision i mai.

Raylee selv er rørt over mottakelsen låta har fått:

– Jeg er så utrolig ydmyk og takknemlig for hvordan låten min, «Wild», er tatt imot. Låta betyr enormt mye for meg, og derfor har det vært ekstra nervepirrende å følge med på hvordan den er blitt spilt. Jeg hadde aldri våget å drømme om 1 million streams før MGP-finalen. Det er helt uvirkelig. Tusen hjertelig takk til alle som støtter meg og liker låta. Dere er fantastiske og betyr utrolig mye for meg.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien