NikkieTutorials er annonsert som online host til Eurovision 2020!

Foto: NPO/AVROTROS/NOS

Nikkie de Jager er en nederlandsk vlogge-megastjerne, og make up artist. Hun har sin egen YouTube-kanal som heter NikkieTutorials. Hun vil dukke opp på hver Eurovision live show og ha en YouTube serie med årets deltakere i Rotterdam.

Hun har over 13 millioner følgere på Youtube og 14 millioner følgere på Instagram. NikkieTutorials er den største nederlandske internettstjernen Nederland har på nåværende tidspunkt. Noen av kjendisene Nikkie har sminket er blant annet Kim Kardashian, Jessie J og Lady Gaga.

Nikkie er kjent for å være en stor Eurovision fan og har twitret om sangkonkurransen i flere år. I september 2019 offentliggjorde hun interesse i å være med som programleder for konkurransen!

Se en av Nikkies videoer her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien