Europa fortsetter å gi oss Attention!

Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

En uke har gått siden Gullrikke tok seieren i MGP-finalen. Til tross for at mye av fokuset, her hjemme, har gått til avstemmingen så har Europa fortsatt å lage reaksjonsvideoer, der de ser på og vurderer det norske bidraget.

oddsen har vi plutselig dalt ned til en 8. plass, men på My Eurovision Scoreboard ligger vi stadig på førsteplass, med Litauen like bak oss på en andreplass. Selv om bettingen ikke har oss som favoritter akkurat nå ser det fremdeles ut til at fansen har fått øynene opp for Ulrikke og Attention.

Denne uken har det kommet mange nye reaksjonsvideoer, og er her kan du se noen av de:

Tidligere denne uken la vi ut en artikkel med de første reaksjonsvideoene. Gikk du glipp av den? Se den her: https://escnorge.no/2020/02/17/europa-reagerer-og-gir-ulrikke-litt-attention/

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien