Ulrikke opptrer i den rumenske finalen på søndag

Ulrikkes manager Christoffer Gunnestad er optimist med tanke på Ulrikkes helse foran søndagens opptreden.Foto: Endre Fagervold / escNorge

På søndag arrangeres den rumenske finalen til Eurovision. Og der skal vår norske representant Ulrikke framføre Attention.

Ulrikke har sagt at hun vil følge i KEiiNOs fotspor når det gjelder å reise rundt i Europa for å promotere den norske vinnerlåta «Attention». Nå er hun snart i gang!

For på søndag skal hun opptre i den rumenske uttakingen til årets Eurovision. Andre som skal opptre er Loreen, og Sandro som representerer Kypros i Rotterdam i Mai.

escNorge har jo snappet opp at Ulrikke i noen dager har vært sengeliggende med lungebetennelse, men hennes manager Christoffer Gunnestad sier hun så absolutt er på bedringens vei, og at de følger legens råd om å ta det helt rolig denne uka, for å spare seg til at det morsomme som skal komme. Og de t meste tyder nå på at Ulrikke helt fint skal greie å gjennomføre opptredenen i Romania.

Og det er sikkert smart. Romania er i vår semifinale, og kan vi sanke noen ekstra stemmer så tar vi det vi får vi! Vi får bare ønske God Bedring, og God Tur til Ulrikke.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien