Storbritannia har valgt James Newman!!

I en artikkel som escNorge la ut i går skrev vi om at låten som skal representere Storbritannia i år hadde blitt lekket – og at artisten James Newman er den som skal representere de i år med låta «My Last Breath». Nå er altså dette bekreftet!

Artikkelen kan du lese her.

BBC har i dag gått ut med at ryktene om at James Newman skal representere Storbritannia til årets Eurovision er sanne. James Newman er broren til John Newman. Låta han skal synge heter «My last breath».

Låta er skrevet av Iain Farquharson, Adam Aargyle og Edward Drewett. Iain Farquharson var med å skrev vinnerlåta «Running scared» for Aserbadjsjan i 2011 og låta «Love Kills» for Belgia i 2013.

James Newman er en engelsk singer-songwriter fra Stainforth i England. Han har vunnet en Brit Award og blitt nominert til en Grammy som songwriter. Han er mest kjent for å ha skrevet låta «Waiting all night» av Rudimental ft. Ella Eyre, låta «Blame» av Calvin Harris feat. John Newman, og «Love me like you do» av Little Mix.

Internasjonalt har James jobbet med navn som Kesha, Florida og Justin Bieber. I Eurovision-sammenheng var han med og hjalp til i prosessen til å skrive Brendan Murrays «Dying to try» for Irland i 2017.

Hør låta «My last breath» her! Hva synes du?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien