KEiiNO ute med en ny singel!

KEiiNO, vinnerne av fjorårets Melodi Grand Prix. Gruppen som vant alle seerstemmene i Eurovision, fikk virkelig vind i seilene etter at de deltok i Eurovision Song Contest. Gruppen bestående av Tom Hugo Hermansen, Fred René Buljo, og Alexandra Rotan har siden turnert verden rundt. Nå er de ute med en ny singel som vil havne på det kommende albumet!

Låten heter Black Leather og beskriver en fremtid der kjønnsidentitet og -uttrykk ikke lenger er hinder for å oppfylle ens fantasier. Låten er også en powerpop hyllest til Berlins klubb-kultur. Black Leather er den første moderne poplåten som inkluderer tradisjonell sang fra to urfolksgrupper; samisk joik og inuk strupesang. Låta er spilt inn i Alta, Oslo, Berlin og New York og er et samarbeid med den kanadiske strupesangeren Charlotte Qamaniq.

Label: Hugoworld AS / Absolute Label Services

Hør låten under på Youtube, eller på de strømmetjenestene du er vant med å lytte på/til!

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien