Uno, dos, cuatro fra Russland! Little Big er klare for Rotterdam!

Og med det er den aller siste låta til årets Eurovision Song Contest i Rotterdam sluppet.

Forrige mandag ble det avslørt at bandet Little Big skal representere Russland i årets Eurovision. I kveld har låta deres «UNO» blitt sluppet. Låta ble avslørt på den russiske talkshowet Vecherniy Urgant.

Hør låta «UNO» her:

Little Big er et pop-punk band fra St. Petersburg. Gruppen består av Ilya Prusikin, Sonya Tayurskaya, Anton Lissov og Sergey Makarov. Bandet ble dannet i 2013 der deres første låt «Everyday I’m Drinking! ble sluppet. De har vunnet priser for den mest «thrashy» musikkvideoen to ganger ved Berlin Music Video Awards med låta «Big Dick» og «LollyBomb».

I 2018 slo de gjennom viralt med låta «Skibidi», der mer enn 360 millioner har sett låta på YouTube. Bandet er glad i satire og humor, så får vi se hvordan dette blir i Rotterdam!

Hva tenker du om låta?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien