Eurovision Inn Concert 2020 utsatt

Årets utgave av Eurovision Inn Concert, som er et av de største prepartyene før Eurovision Song Contest, har blitt bekreftet utsatt.

Dette skjer etter at nederlandske myndigheter har forbydd arrangementer som involverer over 100 personer fem til 6.april på grunn av det pågående COVID-19 viruset. Eurovision Inn Concert skulle etter planen blitt holdt 4.april i konsertsalen AFAS Live i Amsterdam, men dette er nå utsatt.

Tidligere har det også blitt kjent at The Roop fra Litauen og VICTORIA fra Bulgaria har kansellert sine planer om å delta på alle prepartyene på grunn av coronaviruset.

Eurovision Inn Concert i Amsterdam er en tradisjonsrik konsert som blir holdt hvert år i forkant av Eurovision Song Contest, hvor de fleste av årets Eurovision-artister opptrer. Prepatyene er viktig promotering for artistene, og en god sjanse til å vise seg frem for både presse og fans. Mange av årets artister var bekreftet til årets utgave av prepartyet, inkludert vår egen Ulrikke Brandstorp.

Informasjon om hva som skjer videre med Eurovision Inn Concert vil komme fortløpende fra arrangøren. Foreløpig er det utsatt, men i verste fall kan det bli avlyst. Også London Eurovision Party har blitt utsatt på grunn av viruset. Pre Party ES som skulle blitt holdt i Madrid er bekreftet avlyst.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien