BBC sender Eurovision: Come Together 16. mai

Den britiske kringkasteren er den første som nå annonserer et erstatningsshow i mai.

Alle store arrangementer er avlyst, men BBC ønsker å gi publikum noe å se frem til de neste ukene og månedene. I dag annonserte kanalen en stor sendeplan for de neste månedene. På planen står «Eurovision: Come Together» – et program som skal ledes av Graham Norton på BBC One.

– BBC er fast bestemt på å gjøre alt vi kan for å underholde landet gjennom denne tøffe tiden. Vi har mange flotte show som allerede er ferdig innspilt, men vi har også funnet måter for at mange andre show kan fortsette, slik at de kjente ansiktene som folk elsker vil finnes i stuene deres i ukene og månedene fremover. Jeg tror det er utrolig viktig, sier kanalens generaldirektør Tony Hall.

Om det planlagte Eurovision-showet som skal sendes 16. mai sier han:

– Vi kan fortsatt ha et Eurovision-øyeblikk, selv om det blir annerledes.

Erstatningsshowet skal inneholde klassiske Eurovision-opptredener, men også årets låter skal vises frem på en eller annen måte. Det blir i tillegg artistintervjuer, blant annet med årets britiske representant, James Newman.

Om andre kanaler kaster seg på bølgen, gjenstår å se.

James Newman skulle ha representert Storbritannia i år med låten «My Last Breath».

Del:
Relaterte artikler