Adresse Europa kommer i april

Adresse Europa ledes av Marte Stokstad. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Programleder Marte Stokstad får med seg et kjendispanel og en fanjury til å kåre de beste låtene gjennom Eurovision-historien.

Normalt på denne tiden av året sender NRK de tradisjonelle Adresse-programmene der et fast panel samt fans i sofaen synser om årets låter. Ettersom årets konkurranse er avlyst, velger man nå å gjøre en vri på programmet.

Ifølge en pressemelding som NRK sendte ut i dag skal programleder Marte Stokstad sammen med et kjendispanel og en fanjury synse om alt fra de beste låtene, de mest spektakulære opptredenene og de villeste kostymene sett i Eurovision. Og det skal kåres en vinner.

I panelet finner vi redaktør Ingeborg Heldal og tidligere MGP-general Per Sundnes, samt to nye av året; artist Bendik aka Silje Halstensen og stylist Jan Thomas. I tillegg skal fire Eurovision-fans være med og dele sine meninger.

I pressemeldingen skriver NRK:

«På grunn av koronakrisen er årets Eurovision avlyst. NRK ønsker likevel å by på lørdagsunderholdning med Eurovision som tema, i en tid hvor vi alle trenger litt avveksling fra nyheter og alvor.»

Adresse Europa sendes over fire lørdager, og starter lørdag 18. april kl. 21.20.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien