Ulrikke til Eurovision Home Concerts

I slutten av mars kunne vi fortelle at EBU nå lanserer ukentlige hjemmekonserter på YouTube med tidligere Eurovision-deltakere. Neste fredag er det Ulrikkes tur.

Artister som Ryan O’Shaughnessy (Irland 2018), Rasmussen (Danmark 2018), Tamara Todevska (Nord-Makedonia 2019) og Slavko (Montenegro 2017) har allerede deltatt. I kveld kjøres det i gang en ny runde, med Jamala, Leonora og Gjon’s Tears, for å nevne noen.

I dag kunne imidlertid EBU på sin Twitter-konto melde at vår egen Ulrikke deltar neste uke. Hun blir dermed den første norske artisten som stiller i dette nyoppstartede konseptet. Ulrikke skal etter planen fremføre «Attention» samt covre en annen kjent Eurovision-låt. Hvilken coverlåt som skal fremføres, er det opp til publikum å avgjøre via avstemninger på sosiale medier.

Nå kan du altså være med på å stemme frem hvilken låt Ulrikke skal prøve seg på neste uke. Valget står mellom Margaret Bergers «I Feed You My Love» og Måns Zelmerlöws «Heroes». På Instagrams historiefunksjon er det nå mulig å stemme.

Andre artister som er bekreftet til tredje episode av Eurovision Home Concerts, er så langt trioen Hurricane fra Serbia og Jeangu Macrooy fra Nederland.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien