Shandel & Samuels med debut-EP og ny video

Singelen «Desert Island» er nå inne på radiolisten i Tyskland.

I november i fjor kom duoen Shandel & Samuels, bestående av Laila Samuels og Jonas Shandel, ut med sin debutsingel «Heroine».

Nå er de to klare med debut-EP’en «Castaway», som du kan lytte til nedenfor. Singelen «Desert Island» ble også nylig sluppet med en tilhørende musikkvideo, og er allerede inne på radiolisten i Tyskland.

Laila Samuels og canadiske Jonas Shandel møttes på en låtskrivercamp i Berlin i 2018, og fant raskt tonen. Planen deres var i utgangspunktet å skrive for andre artister, men etter en stund fant de ut at de ville utgi noe sammen. Nå er de tilknyttet plateselskapet daWorks Records, og håpet er å slippe debutalbumet til høsten.

Musikkvideoen til «Desert Island» ble spilt inn i Spania i fjor, og på sin Facebook-side skriver duoen: «Skulle ønske vi kunne reise dit igjen nå, men i mellomtiden skal vi ta ut danseskoene og kanskje du vil danse sammen med oss!»

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien