Ny musikk fra Ulrikke!

Foto: Facebook.com/ulrikkeofficial/

MGP-vinner Ulrikke Brandstorp har den siste tiden jobbet med ny musikk. Ved midnatt slapp hun sin nyeste låt; What Would You Do For Love?.

Utover å følge opp Eurovision-relaterte oppdrag har denne våren vært langt fra stillestående for Ulrikke.

15. mai slapp hun en Klaas remix av Attention, uken før dette var hun cover-girl i KK, og på 17. mai deltok hun på NRKs nasjonaldag-sending der hun fremførte en vakker versjon av Elisabeth Andreassens Danse Mot Vår.

Julealbum

Mye av tiden som skulle bli vårens vakreste eventyr i Rotterdam, tilbrakte Brandstorp istedenfor på hytta si, omringet av snøkledde fjell, der hun begynte å spille inn et julealbum.

Legger den turbulente våren bak seg

Ulrikke legger nå en turbulent vår bak seg og håper «What Would You Do For Love?» er starten på lysere tider både for seg selv og nordmenn generelt.

«Det har jo vært noen rare måneder etter MGP-seieren, men nå har jeg lagt alt det bak meg; nå gleder jeg meg til sol, sommer, blomsterenger og smil. Christoffer (red.anm Ulrikke’s manager) har jo til og med opphevet datingforbudet mitt siden det ikke ble noe Eurovision, så da kan det jo bli en ekstra fin sommer», sier hun og ler.

Om låta

What Would You Do For Love har hun skrevet sammen med ingen andre en Ben Adams fra A1, som hun også fremførte den fantastiske versjonen av Shallow med i fjor. Med seg på laget har hun også sin trofaste gitarist Olve Flakne. (Olve er nevøen til Torstein Flakne, kjent fra Stage Dolls, som deltok i MGP 2016 med Into the Fire.)

Med kjærligheten som inspirasjon

Igjen er kjærligheten et sentralt tema i musikken til Brandstorp, også denne gangen av den typen som ikke går helt etter planen.

«Når jeg satt i studio med gitaristen min Olve, og Ben, så lå det et Vogue-blad på bordet. Jeg skulle begynne å bla i det for inspirasjon til ny låt, og første side jeg blar opp på står det «What would you do for love?» – og da visste vi med en gang at dette var det låta skulle handle om. Hvor langt er du villig til å strekke deg for kjærligheten? Og hvordan er det når den du elsker allerede elsker et annet menneske – du «fant» han/henne for sent.»

Foto: Facebook.com/ulrikkeofficial/

Take a flirt, add an optimist, and voila that’s how you end up doin’ shit like this.

What Would You Do For Love
Brandstorp, Adams, Flakne.

Hør What Would You Do For Love her:

I kveld, torsdag 11. juni, kan du se Ulrikke fremføre WWYDFL og nasjonalsangen på Oslo Impossible Games på Bislett stadion. Sendingen går på NRK1 kl. 20:00.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien