Gaute Ormåsen og Marie Klåpbakken sammen på ny låt

Gaute Ormåsen slipper i dag sin nye singel «Tusenvis av lysglimt». Med seg har han Marie Klåpbakken.

Låten «Tusenvis av lysglimt» ble til ved mange tilfeldigheter. Da Gaute Ormåsen fikk presentert et fengende trekkspilltema fra komponist og musiker Ingunn Bjørgo, begynte ideen å ta form. Etter det ble han kontaktet av tekstforfatter Elin Nygård, og da var det bare å sette i gang. Som en ekstra bonus fikk han med seg Hver gang vi møtes-fiolinist Marie Klåpbakken, som mange også husker fra MGP i 2015 med låten «Ta meg tilbake».

Elin Nygård er heller ikke ukjent i Grand Prix-landskapet – hun stod bak «Så vidunderleg» som Kim Rysstad sang i 2012.

Resultatet er en høyst dansbar låt som inneholder både trekkspill og fele.

– Gøy å blande musikksjangere! Jeg tok et trekkspilltema av Ingunn Bjørgo og lagde en moderne poplåt ut av det! Fikk en nydelig tekst av Elin Nygård. Og på toppen av dette fikk jeg med meg selveste Marie Klåpbakken på låta. Allerede fått bekreftet radiolisting flere steder, forteller Gaute på sin Facebook-side.

Gaute Ormåsen fikk sitt gjennombrudd i 2003 da han konkurrerte mot Kurt Nilsen i finalen av første sesong av Idol. Senere har han gjort stor suksess både som artist og låtskriver. Et av de ferskeste prosjektene han har bidratt på, er Robin Schulz og Alidas nye låt «In Your Eyez» som nå har over 92 millioner avspillinger på Spotify. 

Forrige gang Gaute deltok i MGP var i 2013, der han gikk til finalen med låten «Awake»

Lytt til «Tusenvis av lysglimt» her:

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien