Aksel har signert med Warner Music.

Aksel Kankaanranta som skulle ha representert Finland i årets Eurovision Song Contest med låta «Looking Back», har signert med Warner Music.

Den finske sangeren deler den gode nyheten selv på sin Instagramprofil, der han har postet ett bilde av seg selv sammen med Mark Fry fra Warner Music Nordics og Perttu Mäkelä fra det finske, Warner-eide studioet Eteene Records.

https://www.instagram.com/p/CBVjnckjaOA/?utm_source=ig_web_copy_link

Her forteller han at det er hans finske musikk som vil bli sluppet på Etenee Records, mens den engelske fortsatt vil bli utgitt gjennom Capitol Records Finland.

Aksel er dessverre ikke direktekvalifisert til neste års Eurovision Song Contest, men han bekreftet under sin deltagelse i Eurovision Home Concerts i april at han planlegger å sende inn bidrag til neste års Uuden Musiikin Kilpailu, UKM. Som han selv sa, «Selv om jeg er lei meg for at årets Eurovision ble avlyst, er jeg glad for å kunne fortelle at det jobbes med ny musikk og at jeg kommer til å sende inn bidrag til UKM. Så får vi se hvordan det går.»

Vi ønsker Aksel lykke til, både med innspilling av ny musikk og med forsøket på ny deltagelse i UKM. Kanskje vi får se ham i Eurovision Song Contest ett annet år?

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien