Hjemme er best for Laila Samuels

Etter mange år som låtskriver og artist i Berlin er Laila Samuels tilbake i Norge. Nå har hun skrevet en låt om det.

Laila Samuels er ikke bare aktuell med duoen Shandel & Samuels, og deres nylig utgitte EP «Castaway». I dag er hun ute med sin andre norskspråklige singel, som har fått tittelen «Hjemme er best».

-Jeg multitasker om dagen! Vår EP “Castaway” og singel “Desert Island”, som jeg slapp med Shandel & Samuels 29 mai, er på sin egen reise rundt i Europa nå, men allikevel følte jeg for å dele noe som er enda mer personlig med dere her hjemme i Norge akkurat nå. “Hjemme er best” skrev jeg ved min fars stuebord i fjor høst. Jeg hadde omtrent vært på konstant reise i 20 år, som enten låtskriver eller artist, og da jeg endelig faktisk hadde flyttet hjem, etter 8 år i Berlin, så kjente jeg virkelig på gleden av å ha familie og venner så nære. Så dere jeg har møtt i byen, spilt frisbee med, vært på middag hos eller chatta med når hjemlengsel meldte seg er både inspirasjonen til låten og grunnen til at jeg kom hjem til slutt.
Låten skrev seg selv og her er resultatet, skriver Laila på sin Facebook-side.

Lytt til låten her:

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
MGP 2022
2022: Alle låtene
Intervjuer
2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien