Gammel MGP-kjenning synger årets Oslo Pride-låt!

En gammel MGP-kjenning er med i duoen som har årets Oslo Pride-låt!

Låta «Beauticool» med Annsofi & Me vant avstemmingen om å bli årets Oslo Pride-låt. Dette er en låt som er en hyllest til mangfoldet.

Juryen nominterte tre låter til å bli årets Oslo Pride låt. De andre låtene som var nominerte var Big Daddy Karsten & Ferdinand med låten “Cancelled” og Liive med låten “Enough”. Publikum kunne stemme frem til den 30. mai, 20000 stemte. Annsofi & Me og låta «Beauticool» tok seieren!

https://www.instagram.com/p/CA5B4PvgxHM/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Annsofi & Me består av AnnSofi Klevfoss og JP Paulsen. Annsofi kjenner vi blant annet gjennom X Factor og Melodi Grand Prix. JP Paulsen har vært låtskriver og har samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Donkeyboy og Morten Harket.

Annsofi deltok i Melodi Grand Prix i 2013. Der deltok hun med låten «Im with you» som var skrevet av Alexander Rybak. Der kom Annsofi til gullfinalen, og endte til slutt på en 4. plass.

Duoen sier til Oslo Pride at “Låten ble inspirert av en dokumentar som handler om det å være homofil med bakgrunn fra miljøer som har lite aksept for homoseksualitet. Jeg har selv alltid opplevd meg litt annerledes, og vet hvor mye det kan koste å tørre å være en «sirkel» i møte med mennesker som foretrekker «firkanter». Som en person som selv vokste opp i et slikt miljø, ble jeg svært sterkt berørt av å se filmen, og skrev låten som en hyllest til mangfoldet.”

Vinnerlåta fremføres under paradeshowet 27. juni. Hva synes du om låta?

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien