Melodifestivalartister med nye låter!

Anton Hagman, Paul Rey og tidligere programleder Linnea Henriksson har nylig gitt ut nye låter. I tillegg kom Dotter med ny låt tidligere denne måneden.

Anton Hagman – “Så finner vi varann”

Anton Hagman har to deltagelser i Melodifestivalen bak seg. I 2017 kom han seg til finalen via andre sjansen med låta «Kiss You Goodbye» der han endte på en tiende plass. Han prøvde seg igjen i 2019 med låta «Kânner dig», men da endte hans ferd i semi-finalen. Hans nye låt, «Så finner vi varann» er skrevet av Anton selv, William Forsling og Petter Alfredsson. I følge Anton har låten blitt til i en fase hvor han har utviklet seg som artist og låtskriver.

Hør Antons nye låt her:

Paul Rey – “Mistakes”

Paul Rey var den eneste nykommeren i årets finale av Melodifestivalen, med låta «Talking in my sleep». Nå følger han opp med låta «Mistakes», som han har skrevet sammen med de britiske låtskriverne Nick Bradley og Lewis Gardner. Under låtslippet sa Paul at «Mistakes» er en hyllest til de mindre hyggelige sidene av ett forhold.

Hør «Mistakes her:

Linnea Henriksson – “Det kommer en tid”

Linnea Henriksson var en av årets tre programledere i årets Melodifestival. Når scenelyset ble slukket i mars, var det meningen at Linnea skulle ta seg en lang ferie. Dessverre kom korona-pandemien i veien, og hun måtte gjøre om på planene sine. Dette resulterte i sangen «Det kommer en tid», som hun skrev sammen med Wille Alin. Å gå tilbake til musikken ble en trøst i all usikkerheten verden stod ovenfor. Sangen handler om tiden vi befinner oss i nå, men er også en kjærlig påminnelse om at det kommer bedre tider.

Nyt Linneas rolige stemme her:

Dotter – «Backfire»

Etter å ha blitt nummer to med låta «Bulletproof» i årets Melodifestival, har ikke Dotter tatt nederlaget så tungt. Derimot kastet hun seg rundt og skrev en fengende ny låt som fikk navnet «Backfire». «Backfire» er skrevet og produsert sammen med Dino Medanhodzic, som Dotter har samarbeidet med over lengre tid. Tempoet er skrudd opp siden «Bulletproof», og den nye låta handler om dårlig karma og det å være sterk og vise respekt for seg selv.

Dans med Dotter her:

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien