Tyskland debuterer i Junior Eurovision

Tyskland blir for første gang med i Junior Eurovision når finalen går av stabelen i Polen til høsten.

Til tross for å ha sendt et bidrag til Eurovision Song Contest hvert år siden 1956 har Tyskland aldri deltatt i juniorutgaven. Nå skal den tyske barnekanalen KiKA velge landets første bidrag til Junior Eurovision i den polske hovedstaden Warszawa. Bidraget vil bli skrevet av 17 år gamle Levent Geiger, som var finalist i forrige sesong av Dein Song. Barn mellom 9 og 14 år kan melde seg på for å bli Tysklands første representant.

Finalen i Junior Eurovision 2020 vil finne sted i et TV-studio 29. november, og foreløpig har elleve land meldt seg på. Blant deltakerlandene finner vi Kasakhstan, som debuterte i 2018. Heller ikke i år blir det et norsk bidrag i finalen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien