Hvilken sang skal Ana Soklic synge?

I mai i år skulle Ana Soklic ha representert Slovenia i Eurovision Song Contest 2020 med låten Voda. Som kjent ble ikke dette noe av hverken for henne eller noen andre av årets håpefulle. Uken før finalen skulle gått av stabelen ble det kjent at Ana Soklic får muligheten til å representere Slovenia neste år. Den slovenske rikskringkasteren RVTSLO har den 13.07.20 åpnet opp for at låtskrivere kan sende inn sanger som de ønsker at Ana Soklic skal fremføre i Rotterdam i mai 2021. Fristen for innsending av låter utløper 30.09.20. Et ekspertpanel bestående av minst tre personer står for utvelgelsen av de beste låtene. Når den slovenske finalen skal avholdes og på hvilken måte er ennå ikke kjent.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien