Hinter om deltakelse for hjemlandet i 2021!

På sosiale medier hinter den moldovske artisten Natalia Gordienko om at hun får delta for Moldova i Eurovision Song Contest i 2021.

Natalia Gordienko skulle delta for Moldova i årets Eurovision Song Contest i Rotterdam som ble avlyst. Der skulle hun delta med låta «Prison».

Hør «Prison» her:

På sin Instagram-profil skriver Natalia Gordienko at hun skal delta i Eurovision Song Contest for Moldova i 2021. Den moldovske kringkastingen TRM har ikke offentliggjort om hun skal delta for landet eller ikke enda.

Om Natalia skal delta for Moldova kommer hun til å føye seg med en rekke andre artister som skulle deltatt i sangkonkurransen tidligere i år. Listen over hvilke kan du se her.

Natalia Gordienko

Natalia Gordienko er 32 år, og er født i hovedstaden Chisinau i Moldova. Som ung var hun med i et skolekor, studerte piano og var med i en dansegruppe i ti år. Når hun var 15 år begynte hun å delta i sang konkurranser.

I 2005 ble Natalia frontsanger i gruppa Millenium. Senere det året ble bandet invitert til å delta på Golden Stag Festival i Romania. I 2006 deltok hun for Moldova i Eurovision Song Contest sammen med gruppa Arsenium and Connect-R. Der sang de låta «Loca». De kom på en 20. plass i finalen.

Se «Loca» her:

I 2007 vant Natalia New Wave i Latvia. I 2009 begynte hun som DJ, og har sluppet to studioalbum. Disse er albummene «Time» i 2010 og «Cununa de flori» i 2011.

Moldova i Eurovision Song Contest

Moldova debuterte i Eurovision Song Contest i 2005 i Kiev, Ukraina. Moldova sitt beste resultat var i 2017 det Sunstroke Project kom på en sterk tredje plass med låta «Hey Mamma!». Dette var den andre gangen gruppa Suntroke Project representerte Moldova i Eurovision.

Ønsker du å se Natalia Gordienko representere Moldova i Eurovision Song Contest neste år?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien