Kjente ansikter nominert i The National Indigenous Music Awards!

The National Indigenous Music Awards, som er forkortet til NIMAs, er Australia sin måte å feire artister fra det ‘First Nation’ på. NIMA som har holdt på i allerede 16 år, er planlagt å finne sted 8- August i år. Selvfølgelig, trygt over nett.

Australias utsendte til Eurovision i 2018 er nominert

The National Indigenous Music Awards har flere kjente navn på listen over de nominerte til å vinne de prestisjetunge prisene. Av disse finner vi blant annet Jessica Mauboy som representerte Australia i Eurovision 2018 med «We Got Love».

Jessica Mauboy postet nylig på Instagram at hun er beæret over å ha blitt nominert i to kategorier. Albumet som kom i 2019 med navnet ‘Hilda’, er nominert til årets album.

I tillegg til dette er hun også nominert i kategorien årets artist.

Electric Fields er også nominert!

I kategorien ‘årets artist’ er også Electric Fields Nominert. Electric Fields er kjent for oss via deres samarbeid med KEiiNO og deres låt ‘Would I Lie’. Electric Fields er også nominert, og håper på å vinne ‘årets låt’, med nettopp denne låten!

Tom Hugo sier på vegne av KEiiNO at han er beæret over nominasjonen

«Vi er veldig beæret over nominasjonen, og den er et bevis på at ideen vår om å blande flere urfolksutrykk i popmusikk faktisk har fungert. Det gir oss et påskudd om å fortsette på det vi har startet, og vi planlegger nå å gjøre colabs med andre urfolksartister slik at vi har samarbeidet med urfolk fra hele verden innen utgangen av 2021.» – Tom Hugo Hermansen.

Sist men ikke minst..

Sist men ikke minst er Mitch Tambo som kom til finalen i Australias Got Talent i 2019 også nominert i kategorien ‘Talen of the year’.

Hva synes du om dette? Er det gode nyheter? Del med oss i escNorge på Facebook da vel!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien