Ny låt fra Rybak!

Alexander Rybak har kommet ut med ny låt!

Den nye låta til den tidligere vinneren av Eurovision Song Contest heter «Magic». Du kan høre den på både Youtube og Spotify!

Låta er en lett danselåt og en hyllest til bloggeren Martine Røsten Aune. Etter å ha gått ut offentlig med at han har vært avhengig av sovemedisiner og antidepressiva har han fått god hjelp gjennom Aune sin blogg.

I et intervju med VG uttalte Rybak at bloggen ble redningen hans.

I låta synger han «The girl is magic» og at hun er «som tatt ut av et eventyr, «alt hun sier er magisk» og at «alle problemene hans er borte».

I samme intervju har han sagt at hele sangen handler om Martine og at han er besatt av hennes tanker og drivkraft.

Bloggen til Martine Røsten Aune er en oppløftende blogg, men tar også for seg mange vanskeligstilte problemer. Det er mye om lidelser og hvordan å takle depresjon.

Hør den nye låta her:

Alexander Rybak i Eurovision Song Contest

Alexander Rybak representerte Norge i Eurovision Song Contest i 2009. Med låta «Fairytale» vant han gunsten til hele Europa og vant konkurransen. Han vant konkurransen med hele 387 poeng og satte da rekord.

I 2018 deltok Rybak igjen for Norge med låta «That’s How You Write A Song». Her vant han sin semifinale, men endte i finalen på en 15 plass med 144 poeng.

Hva synes du om den nye låta «Magic»?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien