Alexander Rybak til USA med store drømmer!

I dag ble det kjent at Alexander Rybak flytter til USA. Dette for å realisere en drøm om å etterhvert å kunne skrive musikk for film.

Alexander Rybak vil etterhvert flytte til USA for å studere på Columbia College Chicago. Der skal han ta en master i komposisjon av filmmusikk i Chicago og blir borte i to år for dette. Han skal reise så fort det lar seg gjennomføre, med tanke på den situasjonen vi er i.

Til VG sier Alexander at han de to siste årene har forberedt seg på masterstudier i USA.

«De siste to årene har jeg forberedt masterstudier i USA. Jeg har som mål å jobbe mye bak skjermen om fem til ti år. Det har vært en lang søkerprosess som ble et mareritt på grunn av corona-situasjon. Den første tiden må jeg studere fra Norge, men så snart det er trygt i forhold til smittesituasjonen reiser jeg til USA» – Alexander Rybak til VG.

https://www.instagram.com/p/CERL2tvHChc/?utm_source=ig_embed

Alexander Rybak befinner seg i limboland

– Jeg er litt i limboland nå. Skolen begynner om to uker, men siden jeg måtte studere online dersom jeg hadde vært i Chicago også, er det like greit å komme igang hjemmefra» – fortsetter Alexander til VG.

Alexander Rybak har leid ut sin leilighet på Aker Brygge i Oslo, og bor nå hjemme med foreldrene sine på Nesodden. I og med at skolen på uviss tid skal kjøre onlineundervisning, så velger Alexander å gjøre det hjemmefra hos sine foreldre. Studiene blir på ettermiddag og kveld, da for eksempel klokken åtte på morningen i Chicago vil være klokken tre på ettermiddagen her hjemme.

Turbulente år for Alexander Rybak

I sommer bedtrodde Alexander Rybak til sine følgere at han over tid har vært avhengig av piller. Han skal nå heldigvis ha fått hjelp. Og noe som hjalp han igjennom den vanskelige tiden var blant annet bloggen til Martine Røsten Aune (24) sier Rybak til VG.

Han har valgt å takke bloggeren med en ny låt han har valgt å kalle for Magic. Låten som kom tidligere i sommer er den første Alexander har laget selv. En låt han absolutt kan være stolt av.

– «Hele sangen handler om Martine. Jeg er betatt av hennes tanker og drivkraft. «Magic» er den første låten jeg har laget selv, her i mitt lille studio hjemme i leiligheten. Corona-tiden har lært meg å tenke nytt og jeg har heller ikke råd til å ha de beste og dyreste produsentene lenger», forteller han til VG.

https://www.instagram.com/p/CA-bOain6GM/

Hva tenker du? Del dine tanker med oss i escNorge på FB da vell!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien