Artistene får ikke reise til vertslandet

EBU kunne i går avsløre at 13 land skal delta i den kommende utgaven av Junior Eurovision Song Contest, og at ingen av deltakerne får reise til Polen.

Ifølge EBU skal hver artist opptre i et studio i sitt hjemland, og ikke fra scenen i Warszawa. Det eneste som vil foregå i arenaen, eller studioet som det blir i år, er åpningen av showet, pausenummer og avstemning. Selv om artistene ikke får vist seg frem på scenen i vertslandet vil likevel hele sendingen foregå direkte. Kringkasterne vil gjøre det de kan for å få så like scene- og tekniske oppsett som mulig.

Dette er andre år på rad Polen arrangerer JESC, og første gang et land arrangerer to år på rad. Finalen vil finne sted 29. november kl. 17.00, og har fått slagordet «Move the World». EBU har hatt et sterkt ønske om å kunne fortsette med Junior Eurovision til tross for koronapandemien, og har allerede bekreftet at det blir Eurovision neste år. Så gjenstår det å se om det å se hvilken løsning som blir valgt.

Del:
Relaterte artikler