The Mamas og Dotter vender tilbake til Melodifestivalen 2021

Det er kanskje lenge til Eurovision Song Contest 2021. Nasjonale utvelgelser, derimot, nærmer seg med stormskritt.

Den svenske avisen Aftonbladet skriver at vi får et gjensyn med fjorårets vinnere The Mamas og andreplassen Dotter, i Melodifestivalen 2021. SVT har så langt ikke bekreftet Aftonposten sine avsløringer.

Under årets finale skilte det kun ETT poeng mellom de to rivalene. Etter jurystemmene hadde blitt talt opp lå The Mamas og Dotter helt likt. Det var først etter at seernes stemmer ble presentert at The Mamas kunne sleppe jubelen løs og bli kåret til vinner, med totale 137 poeng, mot Dotters 136 poeng.

The Mamas fikk aldri muligheten til å opptre på den store Eurovision scenen i år, etter at Eurovision Song Contest i Rotterdam ble avlyst grunnet Korona-pandemien.

Del:
Relaterte artikler