A Winter’s Night

Det er tittelen på det nyeste låten til KEiiNO som kom ut natt til Fredag 6. November. En låt med litt andre noter enn det vi er vant til å høre fra supergruppen, som denne gangen serverer oss en vakker ballade med Alexandra i front.

Å gå inn i vinternatten alene

Den nye vakre balladen fra KEiiNO handler om det å kjenne på savn, og gå inn i vinternatten alene. Gruppen sier at når verden stengte ned i mars opplevde mange å havne i en bølgedal. Dette gjaldt også Fred, Alexandra og Tom inkludert. Sistnevnte ble diagnostisert med depresjon, og gikk i terapi.

Tom Hugo skrev i en kronikk i VG at han selv har følt det på kroppen.

Jeg har selv følt det på kroppen. I mars, da flere enn meg lurte på om dommedag var rett rundt hjørnet, mistet jeg for første gang i livet troen på at «det ordner seg til slutt».

Tom Hugo i en kronikk i VG 30 Oktober.

Tom ble diagnostisert med depresjon. Men det er mange som har slitt – og sliter, mye tyngre poengterer han, og Tom Hugo oppfordrer i sin kronikk i VG til et finansielt løft for psykisk helsearbeid. Og for å bidra, vil KEiiNO donere halvparten av strømmeinntektene fra «A Winter’s Night» til Mental Helses Hjelpetelefon.

Vi anbefaler at du leser den flotte kronikken Tom Hugo skrev i VG her om dagen her.

«A Winter’s Night» er en helnorsk produksjon. Den er skrevet av Keiino + Alexander Olsson og Stein Roger Sordal. Produsert av Tom Hugo, spilt inn i Cederberg Studios med et knippe talentfulle norske musikere og en strykekvartett fra Kristiansand Symfoniorkester. Aleksander Waaktaar har skrevet strykearrangementet. Miks og master av Christer Andre Cederberg. Coveret er malt av den Kristiansandsbaserte gatekunstneren Arne Vilhelm Tellefsen.

Hør den nyeste låten til KEiiNO her på Spotify eller YouTube her:

Musikkvideo kommer ut på YouTube i neste uke.

Hva synes du om denne låten? Del med oss i escNorge da vel på våre Facebook sider!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien