Svensk avis: Duell mellom Eric Saade og Danny Saucedo i Melodifestivalen 2021

Foto: AnnCatrin Blyckerts

Både Eric Saade og Danny Saucedo skal være høyaktuelle for deltakelse i Melodifestivalen 2021, melder svenske Aftonbladet.

Ifølge avisen skal flere bransjekilder vite at begge de to store svenske stjernene skal delta i neste års melodifestival. Saucedo har allerede to andreplasser og en tredjeplass med gruppen EMD. Saade kan vise til en femteplass, en tredjeplass og en seier. Sistnevnte resulterte i en tredjeplass for Sverige i Düsseldorf 2011. Begge to har også vært programledere for den svenske uttakingen.

Foto: possan / Flickr

Aftonbladet kan opplyse om at det er Saucedo selv som har kontaktet Christer Björkman, og sagt at han har en låt han vil ha med i konkurransen. Siden dette er Björkmans siste år i Melodifestivalen og SVT skal han ha hatt et stort ønske om nettopp disse to på artistlisten, skal vi tro avisen.

Foto: Daniel Åhs Karlsson

Også Anton Ewald nevnes av flere kilder som et aktuelt navn. Ewald har tatt seg videre til to melodifestivalfinaler, og har også deltatt som danser på en rekke andre bidrag.

Den eneste som foreløpig er offisielt bekreftet som deltaker i Melodifestivalen 2021 er Julia Alfrida, som vant P4 Nästa tidligere i høst.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien