Kypros har valgt låt og artist

Foto: Panik Records

Kypros har valgt låt og artist til Eurovision 2021, og er det første landet som har offentliggjort låttittelen på bidraget sitt.

Det er den greske artisten Elena Tsagrinoú som skal representere Kypros i Rotterdam. Der skal hun fremføre låten «El Diablo», som er skrevet og produsert av Jimmy Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa og Thomas Stengaard. Sistnevnte var med på å skrive Danmarks vinnerlåt i 2013, mens Barker har deltatt med en rekke bidrag de siste årene, også i MGP. Låten blir presentert på et senere tidspunkt.

Tsagrinoú kommer fra Athen, der hun ble født i 1994. Som 14-åring deltok hun i Elláda Éheis Talénto, den greske versjonen av Got Talent. Fra 2013 til 2018 var hun vokalist i gruppen OtherView, som har gjort det godt i Hellas. De siste årene har hun vært soloartist. Tsagrinoú har opptrådt på noen av de største eventene i Hellas og på Kypros.

Hun har også jobbet innen TV, og vært dommer i Just The 2 Of Us og programleder for The Voice Greece. Nå er hun aktuell med programmet K-POP Stars på MAD TV, den største musikkanalen i Hellas og på Kypros.

Del:
Relaterte artikler