Avslører hvordan postkortene spilles inn

Foto: IDTV

Det er en stund til mars, men planleggingen av postkortene er i gang. EBU har tatt høyde for at artistene ikke kan reise til Nederland for å filme.

Postkortene skal spilles inn i Nederland samt hjemlandet til hver artist. Idéen er å gi hver artist et sted i Nederland. På hvert sted vil det bli plassert et minihus. Minihuset vil bli fylt med videoklipp av artisten fra hjemlandet.

Head of Show, Gerben Bakker, sier følgende til EBU om idéen:

The house is a central theme, precisely because our living rooms have never been more important than this year. And at the same time, we open up our home to the rest of the world. And for these tiny houses, we are looking for unique locations in the Netherlands; the most beautiful and special places in our country that we can portray spectacularly

De nederlandske kommunene og regionene må selv være aktive i å få sine områder med i sendingen. På songfestival.nl kan de registrere steder de mener bør vises frem. Fristen er 31. desember, og innspillingen vil foregå i mars og april. Det er IDTV som har fått oppdraget på vegne av EBU.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien