Samanta Tina er i full gang med å lage sin Eurovision-låt for Latvia!

For en måned siden bestemte Latvia at Samanta Tina skulle få delta for Latvia i Eurovision Song Contest i 2021. Siden den gang har Samanta og hennes team laget 11 potensielle Eurovision-låter. Nå har hun gitt en bitteliten smakebit over sosiale medier.

De siste dagene har Samanta befunnet seg i studio for å lage en ny låt. I går bekreftet hun at den låten kommer til å være hennes Eurovision låt i Rotterdam. Tittelen er ikke offentliggjort enda, men «the Moon is Rising» er med på klippene hun har delt.

Hør klippet her:

Så det skjer spennende ting i Latvia. Det sies at hun jobber med bakgrunnsangerne denne uken, og at hun samarbeider med Aminata som deltok for Latvia i Eurovision Song Contest i 2015 med låta «Love Injected». Så blir det spennende å se hvordan låta blir i sin helhet! Følg med!

Latvia i Eurovision Song Contest

Latvia ble først med i Eurovision Song Contest i Stockholm i 2000. Gruppa Brainstorm sang «My Star» og kom på en sterk tredje plass, noe som er en av de sterkeste debutene som har vært i Eurovision Song Contests historie.

Marie N vant konkurransen med låta «I Wanna» i 2002.

Etter deres sterke start i konkurransen klarte Latvia å få tre topp fem plasseringen innen 2005.

I 2020 skulle Samanta Tina delta for Latvia i Eurovision etter å ha vunnet den nasjonale finalen «Supernova» i Latvia. Den vant hun med låta «Still Breathing». Latvia var veldig raskt ute med å offentliggjøre Samanta Tina som deres deltaker for Eurovision Song Contest i 2021.

Hva synes du om klippene som har kommet ut? Er du spent på hvordan Samanta Tinas låt blir?

Del:
Relaterte artikler