Nå braker det løs også i Litauen!

Foto: Martynas Stankaitis Photography

Samtidig som vi starter opp med vårt Melodi Grand Prix nå på lørdag starter også Litauen sin uttaking, Pabandom iš Naujo! med Heat 1.

Etter at to artister trakk seg er det nå 21 låter som skal kjempe om å bli Litauens representant i Rotterdam i mai. Fjorårsvinner The Roop har fått direkteplass i finalen med låten Discotheque, mens de 20 andre artistene må ut i heat og semifinale. Heat 1 ble spilt inn i Vilnius sist tirsdag 12. januar og vil bli vist på TV og nett førstkommende lørdag kl. 20:00, norsk tid.

6 låter fra hvert av de to heatene vil kvalifisere seg til semifinalen 30. januar. En fagjury på fem personer og telefonstemmer fra seerne vil telle 50% hver. Og medlemmene av fagjuryen blir skiftet ut for hvert show. The Roop skal opptre med sitt bidrag i et av heatene og i semifinalen slik at seerne får sett og hørt de like mye som de andre låtene som kommer til finalen.

Artister og startrekkefølge for Heat 1:

  1. Black Spikes ft. Indré Launikonyté – Don’t Tell Me
  2. Thomukas – Wish
  3. Be U (bildet) – Love Yourself
  4. Voldemars Petersons – I Never Fall for You Again
  5. Martyna Jezepčikaitė – F¤¤k You Very Much
  6. Donata Virbilaitė – The Way I Am
  7. Twosome – I Love My Bear
  8. Milita Daikerytė Shadows
  9. Aldegunda – Sit Down
  10. Titas & Benas – No

Har du lyst og se showet er dette linken du skal bruke lørdag kl. 20:00.

Så langt vi har funnet er det bare seks av årets litauiske låter som foreløbig har blitt sluppet på YouTube. De kan du se og høre her.

Del:
Relaterte artikler