Låta til Stavangerkameratene er sluppet

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Stavangerkameratene har endelig sluppet sitt finalebidrag, som er direktekvalifisert til finalen lørdag 20. februar. Men allerede nå på lørdag skal de vise bidraget sitt på MGP-scenen.

Stavangerkameratene: «Barndomsgater»

Tekst/melodi: Tommy Fredvang, Lars Horn Lavik, Robin Sharma og Glenn Lyse

Tommy Fredvang debuterte i Melodi Grand Prix 2012 med «Make It Better», men kom seg ikke til finalen. I år er han direktekvalifisert sammen med kompisene Kjartan Salvesen, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland.

Fire år etter debuten har Stavangerkameratene nå to album bak seg, over 50 millioner strømminger på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatriofeer og en rekke norgesturnéer. Gutta regnes i dag som en av Norges mest populære liveband.

De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004. Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X Factor i 2009, MGP 2012, Stjernekamp i 2015 og suksessen «Vi elsker ABBA». Glenn Lyse vant Idol i 2007, og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.

Hør alle MGP-låtene 2021 i vår spilleliste på Spotify:

Del:
Relaterte artikler