Slovenias bidrag er valgt

Foto: BOJAN SIMONČIČ / Eurovision.tv

Av de 191 låtene som ble sendt inn til den slovenske rikskringkasteren RTV SLO i en åpen konkurranse om å få representere Slovenia i Eurovision Song Contest 2021, har ekspertjuryer nå stemt frem en vinnerlåt som Ana Soklic skal fremføre, forhåpentligvis i Rotterdam.

Låten blir offentliggjort og presentert for tv-publikum på EMA2021 lørdag 27.02.21. Få detaljer er kjent så langt, men det vi vet, er at låten ikke er en ballade, og at den skal fremføres på engelsk. Det hintes om at det er et stort navn med som låtskriver, og ryktene går om at det kan være Charlie Mason som var med å skrive Rise Like A Phoenix til Conchita Wurst. I tv-programmet vil vi i tillegg til å se Ana Soklic fremføre Slovenias Eurovision-bidrag 2021, få være med å feire sekstiårsjubileet til Slovenia i Eurovison Song Contest. Slovenia debuterte i Eurovison som del av Jugoslavia. Deres første Eurovision-låt Nike savne zvezde var komponert av den slovenske musikeren Joze Privsek.

Her er et gjensyn med Ana sitt bidrag fra 2020:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien