Står mellom to låter i Spania

Foto: Javier Gonzáles / Eurovision.tv

Det har lenge vært klart at Blas Cantó skal representere Spania i Rotterdam. I dag ble de to låtene som han skal fremføre i den nasjonale finalen «Destino Eurovision» sluppet. «Memoria» er en uptempo låt med mye perkusjon og kraftig stemmespill, mens «Voy a quedarme» er en kraftfull ballade fylt med følelser. 

Eurovision-fans kan nå stemme fram favorittlåten via sms eller via nettet, enten appen RTVE eller på nettsiden. I løpet av denne første avstemningsfasen vil folk fra hele verden kunne stemme online kun én gang om dagen. Avstemningen avsluttes like før Destino Eurovision-direktesendingen. 

I forrige uke avslørte den spanske kringkasteren RTVE at publikum skal kunne velge låten som skal representere Spania i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam. RTVE kommer til å arrangere en nasjonal finale for å finne låten Blas skal ta med seg til finalen av Eurovision Song Contest i Rotterdam. 

Den spanske artisten skal fremføre de to sangene i en direktesendingsgalla «Destino Eurovision». Etter fremføringen vil stemmegivningen gjenåpnes i noen minutter til – denne gangen vil det være mulig å stemme ubegrenset antall ganger via nettet. Den låten som vil få flest stemmer vil bli Blas Cantó sin låt til årets Eurovision.

I denne nasjonale finalen skal Spanias representant synge duetter med flere store artister, blant annet kjente Eurovision-ansikter. Det er ennå ikke satt noe dato for når «Destino Eurovision» skal være, men den vil mest sannsynlig finne sted i februar. 

Hør de to låtene Blas Cantó skal fremføre i den nasjonale finalen «Destino Eurovision». Hvilken låt håper du han ender opp med til årets Eurovision?

Blas Cantó – Voy a Quedarme
Blas Cantó – Memoria

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien