TIX sin engelske MGP-versjon kommer i natt

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

TIX har bestemt seg for å synge bidraget sitt «Ut av mørke» på engelsk i finalen. Tittelen denne gangen er «Fallen Angel».

Låta slippes ved midnatt på Spotify. På sin instagramprofil skriver han dette om låta på engelsk:

«1-2-3, nå kommer en beskjed (så les alt!): «Fallen Angel» kommer ut på Spotify natt til lørdag. Jeg gruer meg litt til MGP-finalen, for jeg har neimen ikke gjort det enkelt for meg selv… Da jeg fikk vite at jeg var direktekvalifisert til finalen bestemte jeg meg for å gjøre MGP-låten min både på norsk og på engelsk. Fordi hvorfor ikke? Dobbelt så mye arbeid og dobbelt så mye som kan gå galt. Jeg ville gjøre den på norsk fordi jeg ville at den lettere skulle treffe dere rett i hjertet. Budskapet har vært viktigere for meg enn å vinne, og det føler jeg at jeg har fått frem. Men så vet jeg at dersom jeg skulle være så heldig å gå videre til Eurovision så er det viktig at jeg representerer Norge på en verdig måte med en engelsk låt som har internasjonalt potensial. Det har jeg tatt på alvor, og derfor blir låten på engelsk i finalen«

Så for alle som er interesserte er det bare å sjekke Spotify i kveld, hvis ikke får du høre og se låta i morgen under MGP.