«10 years» for Island

Foto: Anders Sandvei

Det er knyttet store forventninger til Daði og Gagnamagnið ettersom de var en av de helt store favorittene blant fjorårets artister. De vant flere alternative Eurovison-avstemninger etter at ESC 2020 ble avlyst. Nå er det klart at Daði og Gagnamagnið  skal delta med låten «10 years» for Island i Eurovision Song Contest i Rotterdam 2021. Sangen er en kjærlighetslåt tilegnet tiårsjubilèet til Daði og konen Árný Fjóla Ásmundsdóttir parforhold. Låten vil bli presentert for publikum under tv-programmet Straumar 13.mars 2021. Rikskringkasteren RUV sender også dokumentar om Daði og Gagnamagnið 27.februar og 6.mars. Fjorårets låt «Think about things» nærmer seg snart 70 millioner avspillinger på Spotify. Kan «10 years» overgå dette i løpet av året?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien