Amen for Slovenia!

Foto: BOJAN SIMONČIČ / Eurovision.tv

I kveld har den slovenske rikskringkasteren RTVSLO hatt en times program hvor de har hyllet flere tidligere bidrag fra Jugoslavia og Slovenia. Vi har fått høre intervjuer med flere slovenske vinnere opp gjennom historien. Til slutt ble låten som Ana Soklic skal representere Slovenia med, presentert. Hun skal fremføre «Amen» i første halvdel av den første semifinalen i Eurovison Song Contest 2021. «Amen» er en kraftfull kjærlighetsballade som avsluttes med gospelkor, noe som er mulig med de reglene som gjelder for Eurovison nå under pandemien. Blant tekstforfatterne er Charlie Mason som var med å skrive Conchita Wursts Rise like a Phoenix og Bojana Stamenovs Beauty Never Lies. Åres slovenske bidrag kan du høre nedenfor.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien