Moldova er klare! «Sugar» til folket!

Foto: NG/Eurovision.tv

I dag er dagen der Moldova og Natalia Gordienko slipper sin låt «Sugar».

Låta ble i dag sluppet over flere timers livestream-sending på Youtube. Dette var en fremvisning der Philip Kirkorov var programleder. Sendingen ble holdt i Crave Theater i Moskva.

Dere kan se sendingen her:

https://youtu.be/JkJW2u6V9mE

Til sendingen ble det skrevet:

“The day when Philipp Kirkorov and dream team will present the single Sugar for Natalia Gordienko from Moldova for the Eurovision Song Contest 2021 has come. Feel comfortable, we will bring you to the world of cabaret. You will discover a place that has been attracting bright aesthetics of all stripes for many years! Are you ready to share joy and emotions of sweet and sexual performance created specially for Natalia Gordienko by the creative team and artists of the Crave Theater? You will be the first to see the show and hear the song SUGAR! This video promises to immerse the viewer in a sweet atmosphere of love and joy! That’s what we’ve been missing so much lately. And in general, love is never enough! And the sexual candy store is right about that!”

Natalia Gordienko – YouTube

Natalia Gordienko – «Sugar»

Komponistene til låta er Dimitris Kontopoulos og Philipp Kirkorov.

Hør låta her:

Natalia Gordienko & Moldova i Eurovision Song Contest

Natalia er en artist og danser fra Moldova. Hun har vært med i Eurovision før da hun deltok i Eurovision Song Contest i 2006 med låta «Loca» med Arsenium og Connect-R.

Moldova debuterte først i Eurovision i 2005 og har deltatt femten ganger siden. I debutåret kom Moldova på en 6. plass. I 2017 kom Moldova på en 3. plass med Sunstroke Project og «Hey Mama!». Natalia Gordienko skulle delta for landet i fjor med låta «Prison» etter å ha vunnet den nasjonale finalen. Siden Eurovision Song Contest ble avlyst fikk hun muligheten til å representere landet i 2021 også.

Hva synes du om låta?

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien